Välkommen till Kitekurs Öland. Vi brinner för att dela vår kunskap och passion för sporten. Med fokus på säkerhet och kvalitetsutbildning strävar vi efter att ge dig en minnesvärd och lärorik upplevelse där du kan utforska spänningen med kitesurfing.

Plats

Vi utgår huvudsakligen från Kleva, som ligger 2 km norr om Mörbylånga, och vi strävar efter att skapa en så bra och trygg upplevelse som möjligt för alla våra elever.

Säkerhet

Säkerhet är A och O när det gäller kitesurfing. Genom erfarenhet och kunskap kan vi förmedla detta till er på ett spännande och roligt sätt.

Pedagogik

Pedagogik är viktigt för oss. Det säkerställer att ni kan känna er trygga med oss ute på vattnet. Vi strävar efter att skapa en positiv och stödjande inlärningsmiljö.

Vi som jobbar på Kitekurs Öland!

10353121_10152043447970981_2990266548032866263_n

Kristoffer Sandström 37 år

Grundare för Kitekurs Öland / Instruktör

2013 började jag kitesurfa här på Öland. Kärleken till sporten och viljan att lära ut gjorde att jag började undervisa i kitesurfing redan 2017. Att få dela med mig av denna fantastiska sport ger mig en stor glädje. Välkomna till Öland, solen och vindarnas ö!

image00001

Johannes Saether 24 år

Instruktör

Johannes har ett stort brinnande intresse för kitesurf och vattensport!. Han utbildade sig i Vietnam till IKO-instruktör och  jobbade därefter på vietnams enda IKO-certifierade kiteskola i Mui Ne.

Vad säger våra kunder?

Johan Nilsson

Hade två fantastiska dagar med Johannes och Kristoffer! Rekommenderar verkligen att testa på kitesurfing!

Anton Johansson

Mycket pedagogiska instruktörer. Jag kände mig väldigt trygg under hela grundkursen och hade förbannat kul!

Leo Huber

Bra kurs och trevliga lärare! Jag är mycket nöjd.

Kontakta oss för mer information!

Vi älskar kitesurfning och pratar gärna med er om ni har några frågor kring utbildningarna eller generella frågor kring sporten. Våra kontaktuppgifter hittar ni nedanför samt ett formulär som ni kan använda för att skicka ett meddelande till oss. Skriv gärna med ett telefonnummer i kommentarsfältet så kontaktar vi Er så snart som möjligt!

Address:

Hantverksgatan 32
386 50 Mörbylånga

Tel Kristoffer: 0485-12424

E-post: info@kitekursoland.se