Om Oss

Kitekurs Öland utgår huvudsakligen från Kleva som ligger 2 km norr om Mörbylånga. Vi är måna om att ni ska ha en så bra och trygg upplevelse som möjligt.

Pedagogik är viktigt för oss. Det säkerställer att ni kan känna er trygga med oss ute på vattnet!

Säkerhet är A och O när det gäller kitesurfing. Genom erfarenhet och kunskap kan vi förmedla detta till er på ett spännande och roligt sätt. Vår instruktör är IKO-certifierad (instruktörsutbildad) och även första hjälpen-certifierad.

Vi som jobbar på Kitekurs Öland!

10353121_10152043447970981_2990266548032866263_n

Kristoffer Sandström 37 år

Grundare för Kitekurs Öland / Instruktör

2013 började jag kitesurfa här på Öland. Kärleken till sporten och viljan att lära ut gjorde att jag började undervisa i kitesurfing redan 2017. Att få dela med mig av denna fantastiska sport ger mig en stor glädje. Välkomna till Öland, solen och vindarnas ö!

image00001

Johannes Saether 24 år

Instruktör

Hej! Jag heter Johannes och har ett stort brinnande intresse för Kitesurf och vattensport!. Jag utbildade mig i Vietnam till IKO-instruktör och  jobbade därefter på vietnams enda IKO-certifierade kiteskola i Mui Ne. Nu vill jag ta mina erfarenheter med mig hem till sverige och hoppas kunna ge Er alla en säker och rolig upplevelse eller coaching för att nå längre i din karriär som Kitesurfare! Tillsammans med Kristoffer som har många års erfarenhet av kitesurfing och vindar/spots på Öland utgör vi en perfekt kombo för att ge er en ultimat Kitesurfing-kurs. Jag hoppas vi ses på vattnet i sommar!

Vad säger våra kunder?

Johan Nilsson

Hade två fantastiska dagar med Johannes och Kristoffer! Rekommenderar verkligen att testa på kitesurfing!t.

Sanna Syding

Otroligt proffsigt och trevligt!!!
Trots konstigt väder och kort varsel fick jag maxa mina coachingtimmar och fick ut väldigt mycket av det och antagligen mkt pga Johannes som är sjukt bra på att plocka upp exakt vad man behöver höra för att avancera!!
Kan varmt rekommendera kurs med kitekursoland och Johannes som coachingsnille!!.t.

Leo Huber

Bra kurs och trevliga lärare! Jag är mycket nöjdt.

Anton Johansson

Mycket pedagogiska instruktörer. Jag kände mig väldigt trygg under hela grundkursen och hade förbannat kul!

Kontakta oss för mer information!

Vi älskar kitesurfning och pratar gärna med er om ni har några frågor kring utbildningarna eller generella frågor kring sporten. Våra kontaktuppgifter hittar ni nedanför samt ett formulär som ni kan använda för att skicka ett meddelande till oss. Skriv gärna med ett telefonnummer i kommentarsfältet så kontaktar vi Er så snart som möjligt!

Address:

Hantverksgatan 32
386 50 Mörbylånga

Tel Kristoffer: 0485-12424

E-post: info@kitekursoland.se