Tack för att du väljer oss för din kitekurs!

Få ut det mesta av din kitekursupplevelse på Kitekurs Öland med erbjudanden på utrustning, möjlighet till fortsatta kursdagar och tillgång till begagnad utrustning. Utforska även kitesurfing-communityt på Öland genom att gå med i kiteforum, hålla koll på vindprognoser och ta del av värdefulla resurser på Kitezonen.

Erbjudande: Kitepaket

Få din kitekurs i princip gratis! Efter avslutad kurs får du hela din kursavgift avdragen från priset på ett nytt utrustningspaket. Med detta erbjudande sparar du snabbt in det du tidigare har investerat i din kurs och kan fortsätta din kitesurfingresa med rätt utrustning och självförtroende.

Det finns även begagnad utrustning i lager. Du köper i befintligt skick och priset blir lägre och du kan komma igång med sporten till en lägre kostnad. Din kursavgift dras ej av på begagnad utrustning, men det blir ändå riktigt bra deals 🙂 Maila för aktuell lagerstatus och priser. Begagnad utrustning och rea >>

Boka fler kursdagar

Vi förstår att det kan vara viktigt att få extra kursdagar eller lektioner för att bygga upp din självförtroende och bekvämlighet på vattnet. Vår erfarna instruktör, Kristoffer, är tillgänglig för att hjälpa dig med fortsatt utbildning och träning. Ring honom på 070-735 12 82 eller boka direkt för att skräddarsy dina ytterligare kursdagar och ta din kitesurfing till nästa nivå.

Kiteforum Öland

Kitesurfing är en social sport och många kitesurfare är vänliga och hjälpsamma. Vi rekommenderar dig att gå med i de forum som finns. Du lär känna nya vänner samtidigt som det blir roligare och säkrare att surfa tillsammans.

Kitesurf Öland / Kalmar >>
Kitesurfare Norra Öland >>

Vindprognoser

För att kunna maximera dina surfdagar behöver du läsa vindprognoserna och göra dig ledig när de blåser 🙂 Windy är en bra tjänst som även finns som app till mobilen, Android och Iphone.

Om du är osäker på hur du ska läsa prognoserna, gå in här för våra tips: Lär dig tyda prognoserna >>

Kitezonen (support)

På kitezonen hittar du massor bra länkar, teori, repetition av kursavsnitt, video, strandguide, vind-appar, kiteforum i Sverige. Du är också välkommen att testa prylar när vi har våra demo dagar.

Kitezonen >>