SUP Stand Up Paddleboard

SUP är både en motionssport och en upplevelseaktivitet. Det är en relativt ny sport i Sverige på stark frammarsch. Du står på en lång surfbräda och paddlar dig fram. Ta en tur runt Kalmar slott eller utforska naturen i Kalmar sund tillsammans med dina vänner.

SUP-äventyr Kalmar

Vi erbjuder stand up paddle board äventyr i Kalmar. Tillsammans bestämmer vi en tid och rutt ni vill paddla (exempelvis slottsrundan eller Svinörundan.) Vi kör  fram SUP-arna till er och förklarar vägen och visar utrustningen. självklart kör vi en genomgång och lär Er tekniken för sup innan Ni går ut på vattnet!

Vill Du eller Ni ha ett äventyr på Stand Up Paddleboard kan det erbjudas för upp till sex personer åt gången. Även för våra Sup-äventyr erbjuds våtdräkter då vattnets temperatur eller vädret tryter, men Vi hoppas på en sommar i badkläder!

Slottsrundan

Från Kalmars vackra slott kan man paddla rakt igenom hela Kalmar. Ni kan paddla in i slottets vallgrav och vidare in igenom Kalmar stad. Här erbjuds stadens puls samtidigt som ni får uppleva vackra vyer från ett nytt perspektiv av denna vackra stad. Ett roligt äventyr för hela familjen eller kompisgruppen som tar 1.5-2 timmar.

Svinörundan

Svinörundan är en guidad tur runt Svinö. Rundan erbjuder ett rikt naturliv och är att rekommendera för den som vill ha en lugn och fridfull stund tillsammans med sin paddelgrupp och instruktör. Vi har valt att hålla rundan lite hemlig för en mer överraskande upplevelse!

Mer information om start och slutpositioner ges vid efterfrågan samt vid bokad tur!

Fri hyra av utrustning

Vill du hyra utrustning kan vi komma överens om en plats för avlämning och upphämtning i Kalmar eller Färjestaden.

PRISER

Slottsrundan 350:-

Svinörundan 350:-

Dygn 600:-